Saturday, January 21, 2012

Mari shopping make up okeh...




Ok...bulan ni ada duit lebih boleh la shopping sikit2 kan. Alat solek banyak yang dah nak habis. Since saya juga owning the Cosway membership so apa salahnya mencuba alat soleknya pulak. I have a sensitive skin. Baru je okey sikit sejak jumpa Dr Noraziah di DEMC. Berbaloi jumpa doktor jika ada masalah kulit dari mencuba produk skincare tak tentu pasal. Jangan tunggu dah serius baru nak jumpa doktor. Mana tahu jika jumpa doktor lebih awal langkah sepatutnya dapat di ambil. Infact lebih murah dari produk2 salun tau.

Terbaca dari internet untuk kulit sensitif disarankan menggunakan sumber mineral. So Cosway pun ada juga bahan berasaskan sumber mineral iaitu "Lelan Vital". Made from Korea. So I have invested a bit dengan mencuba few of their products.

Liquid foundation & compact powder from Lelan Vital are awesome. Ianya matte tapi ringan rasa kat kulit. Tak gressy atau berbau. So to those having sensitive nose and skin memang sesuai. As for the eyeliner, easy & tak comot. I haven't try the eyeshadow & lip color set. Will write the review later. Kalau sesiapa suka nak try mineral base makeup yang murah dan elok utk skin ni u can ring me up or grab yourself one at the nearest Cosway store! Beli dengan saya free postage!

p/s...nak shopping apa pulak yer....hihihi

1 comment:

Iamwhoiam said...

Good sharing, just add my personal sharing on Lelan brand skin care, Lelan Vital Organic skin care range is done from a rich blend of world finest organic increased. Lelan Vital Organic Skin Care from FRANCE and is created by Nutritionist, Aromatherapist & Massage Therapist, Nancy Evans - a respected formulator with profound knowledge and experience in health and beauty. Search in google, here is one of their review:
http://kidbuxblog.com/lelan-vital-organic-skin-care/